Radiestezijski pribor i instrumenti

Radiestezijska oprema - viskovi, rašlje. biotenzor- prodavnica

Razne viskove, L-antene, literaturu, biotenzor,grafikone, rašlje, zaštitnike od zračenja i slično, možete pogledati i naručiti preko sajta www.omegacor.info; ili online prodavnice (web shop) – www.omegacor.rs;

Naravno, možete da nas posetite i u našoj prodavnici i da pogledate ceo asortiman – da isprobate uređaje i izaberete onaj koji vam najviše odgovara. Sa ponosom ističemo, da pored internet i prodaje pouzećem (preko pošte) držimo i radnju u kojoj se nalazi sve što imamo i na prodajnim sajtovima. Možete da plaćate gotovinski, platnim karticama ili čekovima (sa mogućnošću odloženog plaćanja). Za svaku kupovinu dobijate fiskalni račun.

Sve na jednom mestu – Alternativni centar Omega

Naša prodavnica se nalazi na Novom Beogradu, u “YuBiznis centru” u bulevaru Mihaila Pupina 10 ž/visoko prizemlje, lokal 59.

Telefoni:

064/549-68-65;

065/61-64-343

011/311-53-64

Radno vreme: od ponedeljka do petka, od 9 do 17 sati. Vikendom ne radimo.

Uputstvo za naručivanje:

U Srbiji:

Pozovite telefonom našu prodavnicu u Beogradu, ili se javite na e-mail omega@omegacor.info.

Isporuka POST EXPRESSOM u roku od 24 sata u svim većim gradovima širom Srbije, ili za 48 sati u ostalim mestima. Cena proizvoda sa PDV-om+ poštarina u dinarima, plaćaju se prilikom preuzimanja paketa.

Iz inostranstva:

Pošaljite svoju narudžbinu na e-mail omega@omegacor.info

Cena proizvoda + troškovi slanja u evrima se uplaćuju na devizni račun firme. Isporuka avionskom poštom u sve evropske i vanevropske zemlje.